Ανακοινώσεις

ΝΕΟ: Ημερομηνίες Παρουσιάσεων Διπλωματικών Εργασιών Ιανουαρίου 2020

Ανακοινώνεται ότι στις 11-12/01/2020 και στις 25-26/01/2020 έχουν προγραμματισθεί παρουσιάσεις διπλωματικών εργασιών. Υπενθυμίζεται ότι για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα παρουσιάσεων απαιτείται η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος από τον επιβλέποντα καθηγητή στη γραμματεία του ΠΜΣ. Με την ολοκλήρωση όλων των υποχρεώσεων (συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της διπλωματικής εργασίας) ο φοιτητής / η φοιτήτρια, υποβάλει αίτηση ολοκλήρωσης τους προγράμματος στη γραμματεία. Η βεβαίωση εκδίδεται εντός 3 ημερών από την υποβολή της αίτησης.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΜΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Ανακοινώνεται πως στις 16/1/2020 και ώρα 15.00 θα διεξαχθούν εσωτερικές εξετάσεις πιστοποίησης γνώσης Αγγλικής γλώσσας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κανονισμό σπουδών του ΠΜΣ. Καλούνται όσοι φοιτητές έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση υποψηφιότητας ή θα υποβάλλουν μέχρι την λήξη της προκήρυξης και δεν έχουν πιστοποιητικό γνώσης ξένης γλώσσας επιπέδου Β1 και άνω όπως προσέλθουν στις εσωτερικές εξετάσεις πιστοποίησης που θα διεξαχθούν στην Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Σίνδου. Οι εξετάσεις θα είναι γραπτές, διάρκειας μίας ώρας, σε κατανόηση γραπτού κειμένου.

ΝΕΟ: Προκήρυξη για το Εαρινό εξάμηνο 2019-2020:

Η υποβολή των αιτήσεων για την εισαγωγή φοιτητών στο ΠΜΣ “Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων” με ευέλικτες μορφές παρακολούθησης και σπουδών για το εαρινό εξάμηνο 2019-2020 ξεκινάει 05/12/2019 με ημερομηνία λήξης αιτήσεων 12/01/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους καλούνται όπως:

1. Υποβάλλουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού, στο email: information@education-master.gr την Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας μέχρι την 12/01/2020.

2. Συμπληρώσουν υποχρεωτικά την ηλεκτρονική αίτηση στοιχείων στο σύνδεσμο https://forms.gle/5SRwb8GJirPx24ot9 μέχρι την 12/01/2020.

Η μη υποβολή μίας εκ των δύο αιτήσεων που προαναφέρονται συνεπάγεται την ακύρωση της υποψηφιότητας.

Προκήρυξη Εισαγωγής (pdf)
Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας (docx)
Βιογραφικό Σημείωμα (Υπόδειγμα) (docx)
Υπόδειγμα Συστατικής Επιστολής (docx)
Κανονισμός Σπουδών ΠΜΣ (pdf)

Προκήρυξη για το Χειμερινό εξάμηνο 2019-2020:

Η υποβολή των αιτήσεων για την εισαγωγή φοιτητών στο ΠΜΣ “Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων” με ευέλικτες μορφές παρακολούθησης και σπουδών για το χειμερινό εξάμηνο 2019-2020 ξεκινάει 23/7/2019 με ημερομηνία λήξης αιτήσεων 08/09/2019.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους καλούνται όπως:

1. Υποβάλλουν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού, στο email: information@education-master.gr την Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας μέχρι την 08/09/2019.

2. Συμπληρώσουν υποχρεωτικά την ηλεκτρονική αίτηση στοιχείων στο σύνδεσμο https://forms.gle/5VXtBNEw7EMJsQUUA μέχρι την 08/09/2019.

Η μη υποβολή μίας εκ των δύο αιτήσεων που προαναφέρονται συνεπάγεται την ακύρωση της υποψηφιότητας.

Προκήρυξη Εισαγωγής (pdf)
Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας (docx)
Βιογραφικό Σημείωμα (Υπόδειγμα) (docx)
Υπόδειγμα Συστατικής Επιστολής (docx)
Κανονισμός Σπουδών ΠΜΣ (pdf)

Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας Θερινής περιόδου

Η Γραμματεία θα παραμείνει κλειστή το διάστημα 25/7/19 – 25/8/19. Για αυτό το διάστημα η επικοινωνία θα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω e-mail στο information@education-master.gr

Επανίδρυση του Π.Μ.Σ. από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

Απόφαση επανίδρυσης του Π.Μ.Σ. από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 12, το άρθρο 8, και την παρ.10 του άρθρου 55, του Ν.4610/2019 (ΑΔΑ: Ω5ΖΞ46ΨΖ3Π-ΑΛΟ)

Μετεξέλιξη του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σε “Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος” (8/5/2019)

Από σήμερα το ίδρυμά μας γύρισε σελίδα… Αποχαιρετήσαμε το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και συνεχίζουμε ως Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος! Όλοι οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές μας είναι πλέον φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε εδώ.

Επανίδρυση του ΠΜΣ και προκήρυξη για νέους φοιτητές:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία επανίδρυσης του ΠΜΣ στη “Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων”με ευέλικτες μορφές παρακολούθησης και σπουδών. Η προκήρυξη για την εισαγωγή νέων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ στις αρχές Σεπτεμβρίου 2018. Τα μαθήματα για το χειμερινό εξάμηνο 2018-2019 θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο 2018. Παρακαλούμε παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του ΠΜΣ για κάθε νεότερο.

Ημερίδα με θέμα «Διοίκηση Τουρισμού: Καινοτομία, Ποιότητα & Επιχειρηματικότητα»:

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και το Ερευνητικό Εργαστήριο Τουρισμού και Διοίκησης Υπηρεσιών, σας προσκαλούν στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο του 29ου Money Show στο ξενοδοχείο Hyatt Regency το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 (ώρα έναρξης 17:00). Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας: Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δωρεάν Σεμινάριο του Μεταπτυχιακού σε συνεργασία με την Google:

Το Τμήμα μας και το Μεταπτυχιακό μας, σε συνεργασία με την Google διοργανώνει σεμινάριο στο Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ με θέμα “Grow Greek Tourism Online”. #growgreektourismonline! Αναπτύξτε ψηφιακές δεξιότητες και αποκτήστε Βεβαίωση Παρακολούθησης. Την 21/03/2018, στις 12.00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος». Είσοδος ελεύθερη αλλά απαιτείται προηγούμενη ηλεκτρονική εγγραφή. Οι θέσεις είναι περιορισμένες! Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή εδώ.

Ωράριο βιβλιοθήκης:

Ενημερώνονται οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού ότι για την κάλυψη των ερευνητικών τους αναγκών η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος είναι ανοιχτή καθημερινά από το πρωί μέχρι τις 15.00.

Σίτιση Φοιτητών:

Οι φοιτητές του μεταπτυχιακού έχουν την δυνατότητα να σιτίζονται στο εστιατόριο των φοιτητών για τα Σάββατα από τις 12.30 μέχρι τις 14.00 και για τις υπόλοιπες μέρες από τις 19.00 μέχρι τις 21.00. Η τιμή για ένα πλήρες γεύμα ανέρχεται στα δύο ευρώ ενώ για δύο γεύματα ημερησίως στα τέσσερα ευρώ.

Αναγόρευση της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπιου Παυλόπουλου σε Επίτιμο Καθηγητή Μεταπτυχιακών Σπουδών:

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης είχε την τιμή να αναγορεύσει την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο σε Επίτιμο Καθηγητή Μεταπτυχιακών Σπουδών. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης Μ2) την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016 στις 18:00. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπως και στο σύνολό του το ΑΤΕΙΘ, είναι από τα καινοτομικότερα ΑΕΙ στην Ελλάδα και προσφέρει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές υψηλότατου επιπέδου. Ενδεικτικά, τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

– Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών

– Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση & Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων

– Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)